Delco Sanitair
Delco Sanitair
Bredabaan 606 b4
2990 Wuustwezel
Btw BE0.841.002.272

loodgieter
Tom de Loose
info@delco-sanitair.be
Loodigieter Delco Sanitair
    waterdicht & duurzaam Tel: 03/337.40.20
U bent hier SANITAIR  
Badkamers & badkamerrenovatie

Wij plaatsen nieuwe badkamers met al het nodige sanitairen waterleidingen. Delco Sanitair kan ook uw oude badkamer renoveren. Wij werken met kwaliteitsmerken zoals, Hans-Grohe, Grohe, Duravit, Presalit, Villeroy & Boch,.... Maar de klant is koning, als u ergens een mooie wastafel of inloopdouche gezien heeft, dan integreren wij die graag in uw nieuwe badkamer.

Wellness is voor ons geen modewoord. Uw badkamer zal een ruimte zijn om te ontspannen. Daarom is warmwatercomfort met de daarbijhorende water- en verwarmingsinstallaties het belangrijkste aspect van uw badkamer. Warmte en water, voor een prijs aangepast aan uw budget, klassiek of modern, steeds geïnstalleerd met de beste technieken. Contacteer ons vrijblijvend voor de verwezenlijking van Uw droombadkamer.
badkamers en badkamerrenovatie
  Duravit    Grohe    Begetube    Hans-Grohe    Pressalit    Villeroy & Boch
Waterverzachting & waterbehandeling

Wanneer je veel kalk in je waterleiding hebt, dan spreekt men over hardwater. Hardwater is slecht voor je leidingen, voor je sanitair en huishoudtoestellen, wasmachine, kranen, waterkoker...  en sommige mensen krijgen er een geïrriteerde huid van.
Behandeld water, ontkalkt water, is veel zachter. Zachter voor uw was, zachter voor uw huid en al uw sanitair gaat veel langer mee. Behandeld water is "duurzaam".
Een goede waterbehandelingsinstallatie, verwijdert vuil, reduceert de kalk de chloor en de zware metalen. Daarboven is er een permanente antibacteriële werking, voor zuiver drinkwater.
waterverzachting waterbehandeling
Regenwater

In België regent het gemiddeld 200 dagen per jaar. Er valt dus heel wat regenwater op uw dak, ... gratis!  Als het regenwater gefilterd en gezuiverd wordt dan kan dit water voor heel wat toepassingen gebruikt worden. Voor uw tuin, als je de auto gaat wassen, voor de schoonmaak, je kan er het toilet meespoelen en nog vele andere mogelijkheden. Deze investering betaalt zichzelf al gauw terug in België!

Loodgieter
Uiteraard kan u bij ons ook terecht voor al de klassieke loodgieterklussen.
regenwater is gratis
   

website designer