Delco Sanitair
Delco Sanitair
Bredabaan 606 b4
2990 Wuustwezel
Btw BE0.841.002.272

loodgieter
Tom de Loose
info@delco-sanitair.be
Loodigieter Delco Sanitair
    waterdicht & duurzaam Tel: 03/337.40.20
U bent hier DAKWERKEN  
   
plat dak
Soprema
epdm
deboer
dakisolatie
De dakwerken van Delco Sanitair zijn alleen voor platte daken.

Roofing

Een waterdicht dak is misschien wel het belangrijkste te onderhouden deel van uw woning. Veel platte daken worden beschermd door roofing. Roofing is de buitenste beschermlaag. Roofing is nog steeds de meest geplaatste dakbedekking voor een plat dak. De kwaliteit heeft ook een evolutie ondergaan en is verbeterd.

Op een plat dak blijft gemakkelijker water staan. Een goede dakbedekking zonder scheuren of barsten is belangrijk. Uw dak wordt ook afgewerkt met de nodige aflopen om het water zo veel mogelijk te verwijderen.

Dakrubber-epdm

EPDM dakrubber komt de laatste jaren erg op omdat het heel wat voordelen biedt. Dakrubber is waterdicht en duurzaam. Het kan tegen grote temperatuurverschillen. Dakrubber gaat 40 tot 50 jaar mee. Dakrubber kan aangepast worden aan de vorm van uw dak en kan hierdoor naadloos in 1 vlak worden geplaatst. Epdm is ook uistekend geschikt voor renovatie, ook van roofing. Het vraagt zeer weinig onderhoud en is 100 procent recycleerbaar. Dakrubber kan ook zeer goed tegen de zon (uv) en ozon.

Dakisolatie

Een plat dak is meestal bedekt met een bitumineuze dakbedekking, in de volksmond "roofing", of met dakrubber. Bij een extra dakisolatie laten wij dikwijls de bestaande dakbedekking liggen en leggen hierbovenop isolatieplaten van een hoge isolatiewaarde. Daarboven komt dan nog een nieuwe dakbedekkingslaag. De voordelen van een goed geïsoleerd dak voelt u in elk seizoen. Ook na de isolatie blijft uw dak beloopbaar. Wij leggen de isolatie licht hellend zodat het regenwater wordt afgevoerd.
Wij installeren ook systemen voor regenwateropvang. recitel

Voor dakisolatie hebt u recht op premies van de overheid. De waarde van uw huis stijgt en uw investering betaalt zichzelf terug door lagere energiefacturen.

Dakherstellingen

Uw plat dak heeft een paar scheuren of barsten en u heeft inkomend water en vocht.
Ook hiervoor kan u op Delco Sanitair beroep doen.
Neem vrijblijvend contact met onze firma.

   
   
   

website designer