Delco Sanitair
Delco Sanitair
Bredabaan 606 b4
2990 Wuustwezel
Btw BE0.841.002.272

loodgieter
Tom de Loose
info@delco-sanitair.be
Loodigieter Delco Sanitair
    waterdicht & duurzaam Tel: 03/337.40.20
U bent hier CENTRALE VERWARMING  
   
Aardgasketels of gasbranders
Junkers aardgasketelsJunkers condensatieketels en hogerendementsketels op aardgas staan garant voor top verwarming en/of warmwatercomfort. Moderne ketels zijn intelligent geworden en gebruiken energiezuinige en kostenbesparende technologie.

Aardgasketels of gasbranders bestaan zowel in wand- als vloermodellen. Condensatieketels geven door de gedeeltelijke heropvang van de warmte een rendement dat ruim boven de 100% ligt, deze ketels zijn dus ook vriendelijk voor het milieu.

Al naar gelang het type kunnen de ketels gecombineerd worden met boilers of ook Buderus zonnepaneelinstallaties. Bij het vervangen van uw oude verwarmingsketel komt u ook in aanmerking voor premies van de overheid. Meer informatie op www.premiezoeker.be  Wij installeren ook andere merken zoals Buderus, Ariston, .... en radiatoren van Jaga, Radson, Vasco,... enz.

Delco Sanitair verzorgt ook de keuring en het onderhoud van uw centrale verwarming.
junkers cerapur        aardgasketels gasbranders
Vloerverwarming

In een ruimte met vloerverwarming wordt de warmte, of warmtestraling, gelijk verdeeld over de oppervlakte. Vloerverwarming kunnen de radiatoren vervangen wat meer plaats geeft in uw huis.

Door de grotere oppervlakte kan de woning verwarmd worden aan lagere temperaturen. De luchtvochtigheid is veel stabieler wat minder droge lucht geeft. Het geeft weinig stof en vergt geen onderhoud. De watertoevoer van het buizensysteem sluiten wij aan op uw verwarmingsinstallatie.

Voor meer informatie contacteer ons.
vloerverwarming
   
   
   
   
   
   
   

website designer